Головна Агросектор BE WTR запустила інноваційну воду AQTiV+ для посилення смаку їжі

BE WTR запустила інноваційну воду AQTiV+ для посилення смаку їжі

by Войтенко Наталія
фільтрація

Преміум-бренд BE WTR представив новий продукт – «активовану воду» AQTiV+, яка покликана покращити смакові якості їжі та напоїв. Ця інноваційна вода проходить через запатентовану в Швейцарії технологію фільтрації, після чого додатково обробляється за допомогою електромагнітного резонансу. Такий підхід дозволяє воді набувати шовковистої текстури з насиченим і свіжим смаком.

Про це розповідає News IO

Екологічний підхід BE WTR

Відомий своїм екологічним підходом до виробництва, бренд активно сприяє зниженню використання одноразових пластикових пляшок. Вода після обробки розливається в скляні пляшки, що багаторазово використовуються. Більше того, доставки здійснюються електромобілями в межах 10-кілометрової зони від заводу. Кожна з цих пляшок витримує до 200 циклів використання, що значно перевищує середні показники в галузі, які складають близько 40 разів.

Нещодавно BE WTR відкрила свій перший завод у Південно-Східній Азії, а саме в Сінгапурі. Це місто відоме високим споживанням бутильованої води на душу населення, незважаючи на доступність якісної водопровідної води. Місія компанії – запропонувати екологічно чисту альтернативу імпортованій продукції.

Міжнародний дебют AQTiV+

За словами засновника та генерального директора Майка Хеккера, компанія прагне зменшити вуглецевий слід, пов’язаний із транспортуванням води на великі відстані, та надати споживачам місцеву продукцію. AQTiV+ не лише поліпшує смакові характеристики, а й, згідно з твердженням компанії, посилює смакові відчуття від їжі та напоїв у десять разів.

Офіційний запуск AQTiV+ відбудеться на міжнародному кулінарному конкурсі Bocuse d’Or Grand Final, який пройде в січні 2025 року у Франції.