Про це розповідає News IO
Нині спостерігається значна активність і розвиток ринку курячого яйця. Основні тенденції на ньому формуються під впливом споживачів, серед яких тренд на здорове харчування й пов’язане з ним підвищення попиту на органічні яйця; яйця, вироблені без антибіотиків.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповіла генеральна директорка ТОВ «Ясенсвіт» Юлія Фльорова.
«Також це інновації, що впроваджують у виробництві й пакуванні птахівничої продукції, де перевагу дедалі більше надають екологічній й біорозкладній упакові тощо», ‒ додала вона.
За словами Юлії Фльорової, всі світові тренди рано чи пізно приходять в Україну, тому для вітчизняного ринку курячого яйця характерно зростання попиту на якісну продукцію.
«Для українських виробників ‒ це можливість розвитку свого виробництва в бік безкліткового утримання птиці, автоматизації вирощування й збирання яєць, впровадження IT-рішень для моніторингу здоров’я птиці й оптимізації інших процесів, ‒ зазначила вона. ‒ Ми маємо бути динамічнішими, ніж європейські колеги, бо зберегти стабільність у нестабільні часи ‒ це завдання із зірочкою. А ми робимо все можливе, щоб виконати його на відмінно».
Джерело: AgroTimes
Джерело: Агроновини