Про це розповідає News IO
Канадська компанія Landish Foods у співпраці зі стартапом The Every Company, що спеціалізується на виробництві білка без використання тварин, анонсували запуск нової лінії розчинних напоїв – кави та чаю матча – з додаванням білка.
Нова продукція, яка вийшла під брендом Fermy, включає два продукти: Protein Coffee Enhancer та Protein Matcha Latte.
Особливість напоїв полягає в технології виробництва білка, який отримують методом точної ферментації з використанням генетично модифікованих штамів дріжджів Komagataella phaffii. Цей процес дозволяє створювати білок, ідентичний білкам курячих яєць, але без використання тваринних інгредієнтів.
Інноваційна кава та чай збагачені адаптогенами: порошок матчі містить гриби герициум, а кавовий варіант доповнено грибами та кокосовим порошком MCT.
“Наша співпраця з Landish є справжнім проривом для любителів протеїну. Завдяки Fermy вживання білка стає простішим, не вимагає великих зусиль та часу, особливо зранку”, – прокоментував Ленс Лайвлі, віцепрезидент з розвитку The Every Co.
До речі, згідно з останніми дослідженнями, сьогодні каву щодня п’ють на 37% більше людей, ніж 20 років тому.
Кава має низку позитивних впливів на рівень енергії, когнітивні функції та певні ризики захворювань, тому часто споживачі бачать у підтримку для фізичного та розумового здоров’я
Джерело: newfood.ua
Джерело: Новини аграрного бізнесу