Підготовча кампанія до нового сезону цукроваріння на Шепетівському заводі триває. Цьогоріч працівники сконцентровані на відлагодженні абсолютно всіх процесів.
— Якісна робота заводу — не лише у масштабних проєктах, а й у чіткості та скурпульозності у деталях, — каже Володимир Пилипак, директор заводу. — Тож, опираючись на аналітику попереднього сезону, ми налаштовуємо виробничі потужності так, щоб бути максимально ефективними у роботі, а наш споживач отримував ще досконаліший продукт.
Змінюється потреба ринку, а отже, і Шепетівкацукор, як і будь-яке сучасне підприємство, має адаптуватися до викликів часу.
— Так, на заводі ми оновлюємо схему охолодження цукру (це допоможе ще краще його зберігати у подальшому). Також зміниться і фасування — тепер, реагуючи на запит споживачів, ми матимемо ще один купаж — 25 кг. Для цього готуємо нову фасувальну лінію, — каже Роман Ковальчук, головний інженер.
Джерело: denzadnem.com.ua
Джерело: Аграрні новини