Головна Агросектор Австралійська компанія отримала дозвіл на продаж мікробного молока в Китаї

Австралійська компанія отримала дозвіл на продаж мікробного молока в Китаї

by host

Австралійська компанія All G стала першопрохідцем у світовій індустрії, здобувши дозвіл на комерційне виробництво мікробного молока в Китаї. Ця компанія, заснована в Сіднеї у 2020 році, спеціалізується на розробці білків нетваринного походження, зокрема лактоферину. Вони використовуються в різних сферах, таких як функціональне харчування, медичне харчування та дитячі суміші.

Про це розповідає News IO

Після залучення інвестицій у розмірі 45 мільйонів австралійських доларів, All G планує представити свій перший продукт з лактоферину вже у 2025 році. Лактоферин, відомий як “рожеве золото”, є цінним білком, що зустрічається у невеликих кількостях у коров’ячому молоці та у більшій концентрації в грудному молоці людини. Він відзначається антимікробними, протизапальними та імуномодулювальними властивостями, що сприяють покращенню функцій кишківника та засвоєнню заліза.

Інноваційні технології в харчовій промисловості

Властивості лактоферину роблять його популярним інгредієнтом у дитячих сумішах, функціональних харчових продуктах, харчових добавках, фармацевтиці та косметиці. Проте традиційні методи отримання цього білка з коров’ячого молока є енергомісткими, нестійкими та дорогими — його вартість становить близько $800 за кілограм.

All G використовує технологію прецизійної ферментації разом із мікробами (дріжджами або бактеріями) та цукровими субстратами для створення еквівалентних молочних білків без потреби у використанні корів.

Лідерство у прецизійній ферментації

З отриманням першого дозволу на комерційне виробництво, All G позиціонує себе як світового лідера у сфері прецизійної ферментації. Компанія прагне запропонувати нове покоління харчових продуктів для мільярда людей, включно з рекомбінантним людським лактоферином.