Головна Технології Енергоефективний ремонт вікон

Енергоефективний ремонт вікон

by host
Photo 2024 03 20 14 32 45

Пластикові вікна повинні бути не тільки предметом інтер’єру, але і виконувати свою основну функцію, зберігати тепло, глушити шум та інше.

У цій статті ми розглянемо, як зі звичайного вікна досягти максимум енергоефективності. Звичайно такий спосіб буде не дешевим, але враховуючи вартість на енергоресурси, а також величезний бонус, який ми отримуємо у вигляді тиші, комфорту та надійності, можна зробити висновок, що це однозначно вартує своїх грошей. Сучасні технології сильно зробили крок вперед, і подарували нам такі блага як сучасні склопакети, якісну фурнітуру, та багато іншого. Якщо Ви все ж таки зважилися на модернізацію та ремонт пластикових вікон сміливо звертайтесь до компанії “РемВікно” regulirovka-okna.kiev.ua/ua вони працюють по всьому Києву та області з 2010 року, та надають такі послуги:

  • Ремонт та регулювання пластикових вікон.
  • Заміна ущільнювача та склопакетів.
  • Заміна підвіконь, козирків та відливів.
  • Встановлення москітних сіток та жалюзі.
  • Заміна віконної фурнітури та багато іншого.

Заміна віконної фурнітури

Отже, розглянемо варіант, що у Вашій квартирі стоїть звичайне пластикове вікно, 2007-2009 років. Як правило в таких вікнах встановлена фурнітура на мінімальну кількість притисків, а іноді й зовсім поворотна фурнітура, це вважається економваріант, притиск цапфами здійснюється тільки по передній частині стулки, а з боку петель встановлені притискні петлі, практично завжди з такою фурнітурою з боку петель буде слабкий притиск і тим самим втрата тепла.

Ми пропонуємо встановити фурнітуру “MACO” у повній комплектації, розмістити притиски по всьому периметру, тим самим отримавши максимальну герметичність та надійність.

Заміна склопакетів

Не для кого не секрет, що пластикові вікна як конструктор, униз передбачена можливість замінити однокамерні склопакети на двокамерні з енергозбереженням, і технологією “Solar” дана функція значно підвищить температуру поверхні скла взимку, і знизить прогрівання влітку. Варто відзначити що при заміні склопакетів потрібно замінити й штапик, на більш тонкий, що спричинить додаткові витрати.

Заміна віконного ущільнювача

З появою на ринку ущільнювача Schlegel Q-Lon значно підвищилася герметичність притвора стулки до рами, а також довговічність, через те, що поліуретан з якого зроблений даний ущільнювач не схильний псуватися при високих і низьких температурах, а також не дає усадки при закритому вікні. Компанія РемВікно змінює даний ущільнювач всього по 75 грн/м у вартість входить матеріал та всі роботи з його заміни, детальніше можна ознайомитись з умовами на сайті компанії regulirovka-okna.kiev.ua/ua/zamena-uplotnitelya

Герметизація віконних швів

Згодом монтажна піна має властивості руйнуватися, а якщо піна не закрита штукатуркою або герметиком, і на неї потрапляє сонячне світло, то руйнація відбувається всього за пару років.

Герметизація має на увазі під собою очищення старої піни, задування нової, і закриття піни герметиком, це дозволить повністю перекрити втрату тепла та отримати максимальну енергоефективність.

За підсумками можна сказати, що виконавши весь комплекс робіт, перерахований вище, ми отримаємо максимальну енергоефективність пластикових вікон, і знизимо тепловтрати мінімум на 10-15%. Термін окупності даних вкладень мінімум 2-3 роки, але якщо планувати на довгострокову перспективу, то однозначно можна зробити висновок, що інвестиція в енергоефективність свого будинку, це правильний вибір.

Джерело: РемВікно

Читайте також