Головна Агросектор Понад 6 тис. вагонів із зерном прямують до портів Великої Одеси

Понад 6 тис. вагонів із зерном прямують до портів Великої Одеси

by host

Накопичення вагонів із зерном у напрямку портів Великої Одеси за останній тиждень зросло до 6070 одиниць. Про це йшлося під час онлайн-наради представників АТ «Укрзалізниця» з учасниками аграрного ринку, пише Rail.insider.

За останній тиждень на 927 одиниць побільшало вагонів із зерном, що рухаються у напрямку портів Великої Одеси. Наразі туди прямує 6070 одиниць.

Середньодобовий обсяг вивантаження зерна у портах Великої Одеси становить 1025 вагонів. За тиждень показник зріс на 33 одиниці на добу.

На 30 вагонів збільшився обсяг навантаження зерна на мережі у напрямку портів Великої Одеси. Наразі показник становить 1100 одиниць.

Є три покинуті потяги, що прямують на адресу «Новотех-Термінал» (порт Одеса). Труднощі пов’язані з постійними повітряними тривогами.

Накопичення вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл скоротилося на 150 одиниць. Теперішній показник становить 538 вагонів.

У середньому на добу в порту Ізмаїл вивантажується 107 вагонів із зерном. За тиждень показник зріс на понад 40%, до 32 одиниць на добу.

Джерело: Новини аграрного бізнесу

Читайте також