Головна Агросектор Працівники компанії “Дунайський аграрій” заявляють про рейдерські дії на підприємстві 

Працівники компанії “Дунайський аграрій” заявляють про рейдерські дії на підприємстві 

by host

Працівники компанії “Дунайський аграрій” провели сьогодні акцію під Мінюстом з вимогою зупинити атаку рейдерів на українську агрокомпанію.



Як повідомляє Цензор.НЕТ, вони тримали в руках плакати “Зупиніть рейдерську атаку”, в такий спосіб представники компанії намагаються привернути увагу до критичної ситуації на підприємстві. 

За словами директора підприємства Дмитра Шарова, один зі співвласників, який зараз за межами України, зазіхає на активи компанії. А до самого підприємства, яке вирощує не лише відомі квадратні кавуни, а й безліч іншої органічної продукції, застосували класичну рейдерську схему. Через фіктивні збори змінили директора, структуру власності, телефон та адресу товариства. І вже на основі цих підроблених документів державний реєстратор провів незаконні дії, – заявив Дмитро Шаров.

Крім того, за його словами наразі всі рахунки заблоковані і підприємство у критичному становищі.

“Операційна діяльність заблокована, є заборгованості по заробітній платі працівникам, не сплачені податки і не зараховані податкові накладні. Під питання і доля врожаю, на полях, який вже треба збирати”,- розповідає Шаров. 

За словами директора дії тих, хто взявся знищити підприємство, вже оскаржені в Офісі протидії рейдерству при Мін’юсті. Саме там мають розібратися в ситуації та дати правову оцінку діям так званих “чорних реєстраторів” та скасувати всі незаконні дії. 

Джерело: Агроновини

Читайте також