Головна Агросектор Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

by host

Український виробник ТМ «Meetty» випускає преміальний шоколад bean-to-bar, що включає такі незвичайні варіанти, як шоколад з морською сіллю, сиром, вишнею та кеш’ю, а також вишнею та чебрецем.

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво шоколаду здійснюється виключно на мармурових плитах.

Окрім шоколаду з чебрецем, трояндами чи виноградом Meetty створює унікальний шоколад з м’ятою. 

М’ятний шоколад як поєднання смаків бере свій початок з XVI століття. Історики вважають, що європейці першими поєднали м’яту та шоколад після подорожі до Південної Америки. Тоді шоколад широко використовувався як частина гарячого напою. Напій часто містив такі інгредієнти, як кориця, м’ята та інші трави та спеції, щоб підсолодити гіркий смак, розповідають у компанії.

Сьогодні ж вважається, що комбінація м’яти та шоколаду має заспокійливий ефект. 

Meetty вирізняється тим, що є єдиним органічно сертифікованим виробником bean-to-bar шоколаду в Україні.

Засновник бренду Дмитро, якого з дитинства оточував шоколад, починав своє захоплення як хоббі. Бренд Meetty з’явився у 2015 році після численних спроб розробити унікальні рецепти.

Зараз у розвитку шоколадного виробництва активно допомагає сім’я Дмитра. Його дружина Юлія дегустує нові сорти шоколаду, а брат Олексій надихнув на назву компанії, яка символізує зустрічі за чашкою кави та шоколадом. 

Джерело: newfood.ua

Джерело: Агроновини

Читайте також