Головна Агросектор Сargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

Сargill відкрила потужний центр для створення нової їжі — з 3D-друком та баром

by host

Cargill відкрила оновлений Інноваційний центр у Шанхаї для розвитку інновацій у харчовій промисловості.

Новий центр оснащений передовими технологіями. Тут є аналізатори текстур, стерилізатори високих температур, 3D-принтери для створення інноваційної їжі, аналізатори Lumi та інші інструменти. 

Центр зосереджений на створенні інновацій відразу у цілому переліку напрямів – виробництво ароматизованих сиропів, какао і шоколаду, хлібобулочних виробів, їстівних олій та продуктів для здорового харчування.

Інноваційний центр має відкриту кухню та бар, що імітує досвід взаємодії з клієнтами.

Центр у Шанхаї стане важливим місцем для розвитку нових харчових продуктів, що відповідають вимогам ринку в Китаї та Азії. 

До речі, Китай приділяє велику увагу інноваціям, вважаючи їх рушієм економічної трансформації та конкурентоспроможності. Це сприяє зростанню інвестицій Cargill у сучасні розробки на цьому ринку. Минулого року компанія запустила інноваційний простір громадського харчування в Пінху, провінція Чжецзян, який має на меті задовольнити швидко зростальний ринок кавових і чайних напоїв шляхом розробки інноваційних рішень. Також Cargill має інноваційний центр у Пекіні й прикладний центр у провінції Хебей.

Джерело: Аграрні новини

Читайте також